KATTOSI ASIANTUNTIJA

Asennukset, tarkastukset, huollot ja korjaukset – kaikki yhtä särmästi

Kattohuoparulla

Saat meiltä myös muita katon asiantuntija- ja toteutuspalveluita, kuten koko yläpohjan toteutuksen kantavista rakenteista lähtien. Lisäksi tarjoamme erilaisia kattohuoltopalveluita.

Uudisrakentaminen ja saneeraus

Kestääkö kattosi lumikuormat? Valuvatko sadevedet minne pitääkin? Paloturvallisuus? Yksityiskohtia, joista yhdestäkään ei tingitä. Eikä muustakaan. Me ProRakenteella haluamme varmistaa kattosi onnistumisen olkoon se sitten saneerattava kohde tai uudisrakennus.

Kattohuoltopalvelut

Nyt käsi sydämelle, milloin viimeksi olet käynyt katollasi? Voit säästää melkoisesti rahaa, jos kiireellistä korjausta vaativat viat ja puutteet löydetään ja korjataan heti.

Oli kyseessä yksittäinen kattovuoto, laajempi katon huoltotoimenpide tai katon vuosittainen huoltosopimus, ammattilaisten toteuttamilla huoltotoimenpiteillä voidaan pidentää kattosi käyttöikää merkittävästi.

100 prosentin toimitusvarmuus on hyvä alku

Perusarvoihimme kuuluu toimia kuin aikuinen – olla vastuussa tekemisistään ja toimia roolimallina muille. Tältä pohjalta meidän on helppo tarjota sinulle useita hyötyjä:

 • Ei vajaita toimituksia

  Jokainen työmaa on meille kunnia-asia. Olemme ylpeitä siitä että toimitusvarmuutemme on täydet sata prosenttia. Nyt ja jatkossa.

 • Saat vuosien takuun katollesi

  Annamme sinulle 10 vuoden vedenpitävyystakuun ja kaikille vesikatteille 10 vuoden takuun. Lisäksi Icopalin tuotteilla on 15 vuoden materiaalitakuu. Ja kaupan päälle tulee sanamme, joka pitää.

 • Työmaasi on turvallisissa käsissä

  Kanssamme sinun ei tarvitse pelätä, miten työturvallisuusasiat on hoidettu. Olemme saaneet esimerkiksi Fira Oy:n antaman tunnustuksen työturvallisuudesta.

 • Myös laajemmat urakat onnistuvat

  Kokemus ja kapasiteettimme mahdollistaa koko yläpohjan toteutuksen kantavista rakenteista lähtien.

 • Kestävät ja pitkäikäiset bitumikattotuotteet

  Katollesi valitaan ainoastaan huippulaatuisia tuotteita. Tiiviit saumat, säitä kestävät pinnat ja hiljaiset materiaalit ovat ehdoton valinta, josta ei tingitä.

 • Siivoamme jälkemme. Aina.

  Perinpohjainen loppusiivous varmistaa, että meistä jää jäljelle vain taiten tehty katto. Ja hyvä mieli.

Kauppalehden kestomenestyjä

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous

Onko sinulla kysymyksiä tai haluatko lisätietoja? Ehkä tuleva projektisi voisi hyötyä asiantuntijan mielipiteestä tai opastuksesta?

Ota yhteyttä – autamme sinua mielellämme.

Yhteistyössä